Eroaminen herättää monenlaisia tunteita. Samalla ero myös aktivoi tunnelukkojamme.

Meillä ihan jokaisella on tunnelukkoja. Tunnelukot syntyvät lapsuudessa, tilanteissa joissa lapsen tarpeet eivät tyydyty. Aikuisena tunnelukot aktivoituvat erilaisissa tilanteissa ja ihmissuhteissa ja saavat meidät käyttäytymään tavalla, joka estää meitä saamasta sitä mitä kipeimmin kaipaamme ja tarvitsemme. Jos olet esimerkiksi miettinyt miten päädyt aina samankaltaisiin toimimattomiin tilanteisiin ihmissuhteissasi, syy on hyvin todennäköisesti tunnelukoissasi.

Eron jälkeinen aika on tärkeää itsetutkiskelun ja itsetuntemuksen kasvattamisen aikaa ja tämän vuoksi silloin on myös loistava hetki alkaa tutkimaan omia tunnelukkojaan. Erossa pintaan nousevat tunteet aktivoivat myös vanhoja tunteita ja tällöin pääsemme helpommin sukeltamaan menneisyyteemme, sinne mistä kaikki alkoi.

Tunnelukkoterapiassa kartoitetaan mitä tunnelukkoja sinulla on ja etsitään tunnelukkojen syntyhetkiä lapsuudesta. Pääpaino on lapsuudessa, jota tutkitaan ja muistoja herätellään monin eri tekniikoin. Käymme läpi myös nykypäivän tilanteita, joissa tunnelukkosi aktivoituvat ja peilaamme näitä lapsuuteen. Ymmärrys itseäsi ja ihmissuhteitasi kohtaan kasvaa.

Mielikuvaharjoitusten ja monien muiden tehtävien avulla saamme heikennettyä tunnelukkojen vaikutusta nykyelämässäsi. Opit tiedostamaan tunnelukkojesi aktivoitumisen ja antamaan itse itsellesi sitä mitä tarvitset, jolloin sinun on mahdollista katkaista haitalliset toistuvat kaavat elämässäsi ja ihmissuhteissasi.

Jokaisen asiakkaan kohdalla prosessi on erilainen.

Tunnelukkoterapia kestää noin 10 tapaamista. Tapaamiset toteutetaan videoyhteydellä etänä ja yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia.

Tunnelukkoterapian hinta on 80 euroa / terapiakerta (60 min).

Hintaan sisältyy kattava materiaalipankki tunnelukoista ja paljon kotitehtäviä, jotta saat työstettyä lukkoja myös itsenäisesti tapaamisten välillä. Kaikki materiaalit jäävät pysyvästi käyttöösi.

Varaa aikasi: mari@marimoilanen.fi

”Lähdin tunnelukkoterapiaan vailla odotuksia. Olinkin lopulta ällikällä lyöty minkä matkan kuljin, en kadu pätkääkään vaan olen todella onnellinen että lähdin mukaan.”
– nainen 40v –

”Syvässä päädyssä kävin mielikuvamatkoilla ja ne toi jonkin rauhan mikä tuntuu käsittämättömän ihanalta ja sitä on vaikea pukea sanoiksi edes. Ei tunnu taakkaa harteilla tällä hetkellä mistään.”
– nainen 40v –