Järjestän ryhmävalmennuksia erilaisista teemoista niin livenä Helsingissä kuin etänä verkossakin. Ryhmissä saat valmennuksen lisäksi muilta ihmisiltä vertaistukea sekä uusia näkökulmia.

TULEVAT RYHMÄT:
Etänä toteutettava valmennuksellinen eroryhmä tulossa keväällä 2024.

Järjestän myös ryhmille valmennuksia tilauksesta, esimerkiksi ystäväporukoiden illanviettoihin. Mikäpä olisi mukavampi syy kokoontua yhteen ystävien kanssa!

VALMENNUSPAKETIT RYHMILLE:

UNELMAKARTTATYÖPAJA
Eron hetkellä on tärkeää luoda uusia innostavia unelmia ja suuntaa tulevaisuudelle.
Työpajassa ohjaan ihanan ja rentouttavan mielikuvaharjoituksen, jonka aikana jokainen pääsee sukeltamaan omaan unelmaelämäänsä. Opetan myös, miten ohjaatte omia ajatuksianne ja luotte itsellenne toimivia ja vetovoimaisia tavoitteita. Lopuksi pääsette askartelemaan itsellenne inspiroivat unelmakartat.
Työpajan kesto on 2,5 tuntia.
Hinta 40 euroa / osallistuja, minimi osallistujamäärä 4 henkilöä.
Hinta sisältää materiaalit.

HETKI ITSELLESI
Sinkkuvanhempana jaksaminen on välillä koetuksella. Omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista on äärimmäisen tärkeää huolehtia, jotta jaksat huolehtia myös lapsistasi.
Ohjaan illan aikana ihanan pitkän syvärentoutuksen jonka aikana rasittunut, stressaantunut ja väsynyt mieli ja keho pääsevät kunnolla rentoutumaan. Jotta energiat eivät olisi jatkossa koko ajan vähissä, etsimme myös keinoja miten saatte lisättyä energiaa päiviinne.
Kesto 1,5 tuntia.
Hinta 25 euroa / osallistuja, minimi osallistujamäärä 4 henkilöä.

IHANA MINÄ!
Jokaisen itsetunto kokee erossa kolauksen ja eron jälkeen itsetuntomme on usein alhaisimmillaan. Valmennusillassa vahvistetaan itsetuntoa, puretaan haitallisia uskomuksia, etsitään omia vahvuuksia. Opetellaan hyväksymään itsemme, arvostamaan itseämme ja rakastamaan itseämme, vahvistetaan omaa arvoa.
Kesto 2 tuntia.
Hinta 35 euroa / osallistuja, minimi osallistujamäärä 4 henkilöä.

HYVINVOIVA MINÄ
Etenkin sinkkuvanhempana sinun on tärkeä priorisoida itsesi ja huolehtia omasta hyvinvoinnistasi, koska sinun vointisi heijastuu suoraan lapsiisi. Valmennusillassa pääsette pohtimaan mitä kukin teistä tarvitsee voidakseen kokonaisvaltaisesti hyvin. Mitkä asiat lisäävät hyvinvointiasi, entä mistä sinun tulisi luopua ja päästää irti voidaksesi hyvin? Erilaisten harjoitusten avulla opit miten voit vaikuttaa omiin tunnetiloihisi ja huomaat tukevatko elämässäsi olevat ihmissuhteet hyvinvointiasi?
Kesto 2 tuntia.
Hinta 35 euroa / osallistuja, minimi osallistujamäärä 4 henkilöä.

UNELMIEN PARISUHDE
Loistava teema sinkkujen illanviettoon! Jotta voisit saada sellaisen kumppanin ja parisuhteen jonka haluat, sinun täytyy ensin tiedostaa mitä haluat ja mitä et halua. Mitä kirkkaammin tiedät mitä etsit, sitä varmemmin saat sitä mitä haluat. Kurkistetaan ensin hiukan menneisiin suhteisiisi, joka voi tuoda isoja oivalluksia vanhoista kaavoistasi. Poistetaan haitallisia uskomuksia rakkauden tieltä, pohditaan maskuliinisuuden ja feminiinisyyden merkitystä, kirkastetaan ihannekumppanisi tärkeimpiä ominaisuuksia, avataan sydäntä ja aktivoidaan rakkausmagneettimme. Tärkeää on että tunnistat omat tarpeesi ja sen mikä on sinulle tärkeää.
Kesto 2 tuntia.
Hinta 35 euroa / osallistuja, minimi osallistujamäärä 4 henkilöä.

Kokoa porukka kasaan ja laita viestiä mari@marimoilanen.fi niin sovitaan teille oma valmennushetki!

”Meillä oli aivan ihana ilta! Olen aiemminkin tehnyt unelmakarttoja, mutta valmennus ennen kartan teon aloittamista oli uutta ja vei homman ihan uudelle tasolle. Voisi jopa sanoa, että merkittävin anti minulle tuli ennen kuin olin avannut yhtään lehteä!”
– nainen 39v –

”Unelmakartan tekeminen oli ihanaa! Jatkan sitä, teen uusia! Fiilistelen.”
– nainen 50v –

”Valmennuksessa parasta oli välitön tunnelma, hyvä ohjaaja, tehtävät ja avoin keskustelu.”
– nainen 48v –

”Valmennuksessa parasta oli lämminhenkisyys, avoimuus tuntemattomien ihmisten kanssa, saman asian äärellä.”
– nainen 50v –